Jaarlijkse open dag 2014

Jaarlijkse opendag Ayers Rock Zoetermeer 2e paasdag 2014 21 april

Binnenkort jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje? Of ga je binnenkort trouwen en zoek je een sportief vrijgezellenfeest? Of is het alweer bijna tijd voor het jaarlijkse familie- of bedrijfsuitje? Kom inspiratie opdoen op de open dag van Ayers Rock Zoetermeer!!

Maandag 2e paasdag (21 april) 2014 kun je van 11:00 uur tot 16:00 uur tal van activiteiten beleven voor € 7,50 p.p. inclusief een consumptie!
Een greep uit de activiteiten zijn bijvoorbeeld het boogschieten, klimmen op de 17 meter hoge klimwand, survivallen op de Outdoor Hindernisbaan of het donkere grottenparcours. Alle activiteiten zijn vanaf 8 jaar toegankelijk, maar voor de allerkleinste is er paaseieren zoeken! Ook kan jong en oud zich laten schminken.

Kortom, kom en beleef deze gezellige en actieve dag met al je vrienden, collega's, familie en kennissen!

Tot de 2e paasdag bij Ayers Rock Zoetermeer

Programma van de dag: klik hier

 

Kinderfeesje Ayers Rock Survival klimmen super Hero zoetermeer vrijgezellenfeest ayers rock vrijgezel is gratis in zoetermeer Zaalhuur

verhuur van mountainbike gps kano in zoetermeer om je huren kun je reserveren via internet Ayers Rock Klimhal Ayers Rock in Zoetermeer klimwanden basiscursus nkbv introductieles  

horeca restaurant bar wokken ayers rock zoetermeer uitje met de familie of vrienden boek een groepsuitje bij Ayers Rock Zoetermeer  

Activiteitenpagina van ayers rock zoetermeer de top 5 activiteiten bij het juiste seizoen ayers rock zoetermeer

 

Klantbeoordeling

Enquete ayersrock beoordeling klanten tevredenheidBenieuwd naar wat andere bezoekers van AyersRock vinden? Bekijk dan de onderstaande klantbeoordelingen van honderden bezoekers.Al onze bezoekers ontvangen na hun bezoek een enquete waardoor de dienstverlening van Ayers Rock kan worden beoordeeld. Klik hier en bekijk de meeste recente referenties.

 

Ayers Rock, een beleving voor iedereen!


Ayers Rock Zoetermeer is dé locatie in Zuid-Holland voor een geweldige beleving. Door het ruime aanbod van 25 indoor- en outdoor activiteiten kunt u met ieder gezelschap bij Ayers Rock terecht. Bij AyersRock kunt u individueel een activiteit beleven tot met groepen van wel 800 personen!


Zo kunt u bij Ayers Rock terecht voor een groepsuitje met familie of vrienden, kinderfeest, vrijgezellenfeest, introductieles of cursus klimmen, zelfstandig klimmen of het huren van een mountainbike, kano of GPS.

Naast het ruime aanbod aan activiteiten beschikken wij bij Ayers Rock over een gezellig en ruim opgezet bar/restaurant gedeelte. Zowel de activiteiten als onze horeca bevinden zich op één locatie en dat is voor u wel zo prettig.


Kortom, wat u ook kiest, bij AyersRock hebben wij voor ieder wat wils. Wij hopen u dan ook binnenkort als gast te mogen verwelkomen!

 

Ayers Rock in beelden

  

Bezoek Koning en Koningin

 

Disclaimer:

 

Eventuele wijzigingen en (type)fouten in wat voor informatie dan ook op deze site voorbehouden. Aan de inhoud van deze site kun op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

 

AyersRock RSS feeds om te volgen          

 

Nieuws

meivakantie aanbieding Ayers Rock boogschieten klimmen en survival

Mei vakantie aanbiedingen

Boogschieten (introductieles) € 12,50 pp ipv € 21,00 meld je hier aan

Klimmen (introductieles) € 12,50 pp ipv € 21,00 meld je hier aan
Outdoor Hindernisbaan/ Survival (instuif) € 12,50 pp ipv € 21,00 / €17,50 pp meld je hier aa

 

Ayers Rock op facebook

like Ayers Rock op facebook. vrienden van zoetermeer

Ayers Rock klimhal van Nederland 2014Ayers Rock winnaar van de verkiezing klimhal van Nederland 2014

 

Ayers Rock winnaar van de klimhal van het jaarverkiezing van de NKBV

 

 

 Bestel of download onze gratis brochure

Brochure Ayers Rock Zoetermeer

Alles wat Ayers Rock te bieden heeft netjes op een rijtje?

Wij hebben een algemene brochure én een speciale kinderfeestjes brochure met informatie over de verschillende feestjes. Let op! Onze seizoensaanbieding en top-5 activiteiten vindt u terug op de website. Voor het aanvragen of downloaden van onze brochure klikt u hier..........